Полиса на клик

БРЗО И
ЕДНОСТАВНО

КУПУВАЈ И ПЛАЌАЈ ONLINE СО МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА НА КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ.

 ВО ШТО СМЕ ПОРАЗЛИЧНИ?

Кориснички Профил

Регистрирајте се еднаш и користете ги придобивките од регистрацијата. Автоматско пополнување на Вашите податоци за побрзо до полиса, преглед на сите полиси, плаќања и долгови, промотивни кодови и многу повеќе.
~

Врвна Сигурност

Порталот Моја Кроација ги следи последните стандарди за сигурност при онлајн плаќањето и ја штити Вашата комуникација при внес на личните податоци.

Достапна на Мобилен

Моја Кроација е достапна како нативна мобилна апликација за Андроид, и Прогресивна Веб Апликација за iPhone на адресата https://app.croatia.mk

И како Веб Апликација

Едноставно и брзо до полиса Патничко, Домаќинско, Автомобилска Одговорност на https://moja.croatia.mk. Следете ги вашите полиси, платете ги тековните полиси. Се тоа од удобноста на Вашиот дом.
*

Целосно Интегрирана

Online полисата и Вашето плаќање веднаш се евидентираат во интерните системи на Кроација Осигурување.

Пријава на Штети

Пополнете онлајн формулар за пријава на штета преку мобилната апликација. Наведете термин кој ви одговара за достава на потребната документација.

погледнете колку е едноставно!

СЕКОЈА МИНУТА Е ДРАГОЦЕНА ВО ДИНАМИКАТА НА СОВРЕМЕНИОТ ЖИВОТ

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈАТА НА МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА И ВЕБ ПОРТАЛОТ И ВИДЕТЕ КАКО ЌЕ ЗАШТЕДИТЕ ВРЕМЕ.

МИНУТИ ДО ПОЛИСА

% СИГУРНОСТ

и единствена

ЧАСА ДОСТАПНа

Полиса на клик

Патничко осигурување, Домаќинско, Обнова на Автомобилска Одговорност… а наскоро и Каско Осигурување на моторни возила!
Полиса на клик
Полиса на клик
Полиса на клик
Полиса на клик
Полиса на клик
Едноставен интерфејс со детални објаснувања на поимите.

КУПИ, ПЛАТИ. БРЗО И ЛЕСНО!

Платформата moja.croatia.mk ги следи сите последни стандарди за сигурност при онлајн продажбата и е целосно интегрирана со централниот систем на Кроација осигурување со што се овозможува автоматско ажурирање на сите реализирани трансакции во реално време. Со тоа корисниците на платформата повеќе нема да добиваат телефонски повици со кои ќе се потсетуваат за обврска која веќе ја подмириле. Полиса на клик.

N

ПРАКТИЧНО

СИГУРНО

Полиса на клик

ЗАИНТЕРЕСИРАНИ? ПОСТАВЕТЕ ПРАШАЊЕ!
ПРАТЕТЕ НИ КОМЕНТАР!

Искористете ја формата во прилог да ни пратите Ваши коментари, забелешки и прашања….

8 + 4 =